Crunchy knoflook paneermeel

Pangrattato: WOW dit is echt een topper! Zeker ook voor kinderen. Maar wat is het? Vanaf nu gooi je nooit meer een oud sneetje brood in de kliko (moet je sowieso nooit doen!)

Maar maak je eigen crunchy bites voor over pasta’s door salades, garnering op de soep, noem maar op!

Ik heb het gemaakt met volkorenbrood omdat wij eigenlijk altijd volkorenbrood eten, maar feitelijk kan je dit maken met elke snee die voorradig is.

Een flinke hand platte peterselie
1 flinke teen knoflook
Zwarte peper
Zeezout
Een snee oud brood of focaccia

Maal in de keukenmachine je snee oude brood samen met knoflook, platte peterselie, peper en zout.

Zet een koekenpan op hoog vuur en doe een flinke scheut olijfolie extra vierge in de pan, voeg het brood mengsel toe. Laat het een paar minuten in de pan, tot je ziet dat de kruimels echt lekker krokant beginnen te worden. Laat het goed afkoelen en bewaar het in een afgesloten pot! Je kan natuurlijk ook een extra grote portie maken, zodat je het altijd overal op kan doen 😉

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.