De groene Speld

DE GROENE SPELD 💚💚💚 👊🏻👊🏻👊🏻

Jaren lang heb ik me druk gemaakt over wat nu m’n passie was in m’n leven, waar ik naast m’n baan bij in kon ondernemen…. Ik was zoekende terwijl het antwoord al jaren voor handen lag! Koken is m’n passie, maar omdat ik zeker geen chef-kok ben nam ik koken nooit echt serieus als iets dat ik echt “kon gaan doen”.

Op Curaçao ben ik op een dag gewoon begonnen met werelds kinder koken, en het sloeg gelijk aan! Wat waren de kinderen enthousiast over wat ze zelf gemaakt hadden, wat leverde het me een energie op!

Lea zei altijd: mam, als we in NL ooit een restaurant beginnen gaat het blauwblauw heten (vernoemd naar de mooie blauwe Caribische hagedis) en uiteindelijk werd het bluebluecooking! Het wereldse koken heb ik natuurlijk gehouden, reizen en ontdekken zit nu eenmaal in m’n DNA, maar sinds we ons huis lieten bouwen in Almere Oosterwold werd m’n missie steeds duidelijker! Ik ging kinderkookles geven uit eetbare tuin!! Kinderen leren waar eten vandaan komt en wat ze er mee kunnen! Mijn bedrijf was geboren, al bleef het lang stil. Vorig jaar werd ik ineens aangezet door mezelf, ik werd onrustig van het feit dat ik er niet voor ging, en toen ging het snel!! Inspirerende mensen in m’n omgeving zoals die zoveel potentie zagen en zien in bluebluecooking… het gaf me een enorme energie en drive om dit door te zetten! Gezonde voeding is en wordt steeds belangrijker voor alle lagen van de samenleving. M’n doel is dan ook om gezonde kooklessen te geven, die voor iedereen thuis ook te maken kunnen zijn. Inmiddels ben ik niet meer met ondernemen bezig, maar voel ik het echt als m’n missie om iedereen te enthousiasmeren dat gezonde voeding ook super lekker kan zijn! Mijn interviews met hetkanwel.nl en hetkaninalmere en m’n subsidie van het preventie akkoord zorgen er voor dat ik met volle passie door blijf gaan!!

Dit jaar heb ik al aan bijna 500 kinderen kookles mogen geven!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *