Zaai- en bakpakket met worteltjes

Omdat ik met mijn kinderkookschool wil laten zien dat koken ook super gezond én lekker tegelijk kan zijn heb ik een zaai- en bakpakket ontwikkeld. De kinderen gaan thuis aan de slag met het kweken van worteltjes die ze later samen met de receptenkaart en de overige ingrediënten kunnen samenvoegen tot een super lekkere carrot energy blissball!

Hoe gaaf is het dat kinderen straks enthousiast de tuin uit rennen met hun eigen gekweekte groente en daar dan een heerlijk gezonde snack van kunnen maken?! Ik wens iedereen onwijs veel kweek- en kookplezier met dit pakket dat ik met veel zorg en aandacht heb samengesteld. Verkoopprijs is € 7,95 en is het mogelijk deze pakketten via de email te bestellen en thuis bezorgd te krijgen in Almere (vanaf 2 pakketten) email: bluebluecooking@gmail.com

Instructies om de wortels te zaaien:

Maak een groef in de aarde van ongeveer 1 cm diep. Plant de zaadjes ongeveer 5 cm uit elkaar en leg er een laagje tuinaarde op. Geef de worteltjes voldoende water. Na 4 maanden zijn de eerste wortels klaar! Als je iedere paar weken een paar zaadjes zaait, heb je tot aan de herfst elke keer verse wortels.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “Zaai- en bakpakket met worteltjes”