Kinderkookles

Het afgelopen jaar is Bluebluecooking enorm gegroeid! Ik heb in 2023 meer dan 700 kinderen kookles gegeven. Dit had ik natuurlijk nooit kunnen bedenken. Mijn concept dat gezonde voeding ook lekker en leuk is om te maken slaat aan. Ik heb onwijs veel mooie kansen gekregen, m’n visie over gezonde voeding al op vele plekken kunnen verspreiden en er zijn daardoor ook al veel mooie en inspirerende mensen op mijn pad gekomen.

Ook ben ik gevraagd om de opleiding tot moestuincoach te volgen. Wat vond ik dat leuk! Daarnaast heb ik er ook een leuk clubje vriendinnen aan over gehouden. Samen sparren we nu 1 keer per maand over onze projecten en nieuwe avonturen.

Helaas heb ik tijdens het skiën in februari 2024 mijn kruisband gescheurd en mag ik momenteel niet aan de slag. Dit is voor mij een enorme uitdaging, maar ook een mooi moment om te reflecteren naar wat er allemaal is gebeurd de afgelopen maanden, en ook waar ik met mijn kookschool naartoe wil.

Ook bij mijn andere werk, de KLM, is het gelukt een prachtige carrière stap te maken, die ik hopelijk kan vervolgen als ik weer aan het werk ga. Mijn werk als purser bij KLM is me ontzettend dierbaar, naast mijn passie voor gezonde kooklessen verzorgen en moestuincoach zijn. Om dit alles te organiseren heb je veel energie en doorzetting nodig. De primaire energie haal ik uit mijn voeding, maar zeker ook uit mijn mindset, oftewel, mijn instelling. Je kan heel veel aan in het leven, als je er maar voor gaat. Mijn passie laat me vliegen :-).

Ik hoop dus snel weer op de been te zijn, maar ondertussen ga ik gewoon verder met mijn moestuin, recepten zoeken, nieuwe ideeën uitwerken en netwerken.

Daarnaast ben ik op instagram begonnen met #positivefoodvibes, geen idee of mensen er op zitten te wachten, laat het me vooral weten! Ik hoor vaak dat gezond eten erg duur is. Voor bepaalde producten is dat absoluut waar! Mijn mindset is alleen positief ingesteld en dus wil ik gezond koken voor iedereen mogelijk maken (dit doe ik ook al met mijn kooklessen). Ik probeer iedere dag een nieuw recept met kostenoverzicht te posten op Instagram. Ik haal ook hier veel energie uit! laat me vooral via insta, mail of app weten of je dit inspireert.

Liefs Karin, Bluebluecooking

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *