Waar komt ons eten vandaan?

Hoe wordt ons voedsel bewerkt tot de producten die wij in de supermarkt kopen? Vraag jij je dit ook weleens af?

Wij kijken thuis heel graag naar het klokhuis! Ook het stukje van hoe iets gemaakt wordt vinden we altijd super interessant! Zeker als het over eten gaat. Je ziet vaak dat ze laten zien hoe iets gemaakt wordt, maar dan wel op fabrieksniveau. Ik probeer Lea dan uit te leggen dat je bepaalde stappen niet hoeft te ondernemen thuis, of bepaalde ingrediënten niet hoeft toe te voegen, omdat ons streven niet is om producten bijvoorbeeld jaren goed te houden. Wij willen graag vers eten koken met zoveel mogelijk verse ingrediënten. Daarom hou ik er zelf van om niet al te grote hoeveelheden te maken. Als je bijvoorbeeld mijn blauwe bessen muffins bakt, moet je die echt binnen drie dagen opeten. Door de toegevoegde producten zou zoiets in de supermarkt veel langer houdbaar zijn! Soms smaken vers gemaakte producten ook heel anders, of zien ze er heel anders uit. Ontdek de wereld van verse producten zelf maar!

Waar komt ons eten vandaan?

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *