Chocoladepap

Wat heerlijk dat ik vanmorgen gewoon ontbeten heb met chocolade! Maar natuurlijk wel gezonde chocolade, rauw chocolade. Rauwe chocolade is een wezenlijk verschil met de chocolade die je in de supermarkt koopt. De supermarkt variant heeft de cacao bewerkt, verbrand (dus ook de gezonde voedingsstoffen), en veel suikers toegevoegd. De rauwe variant bevat geen suikers en heeft heel veel gezondheidsvoordelen. lees er eens over!

Ingrediƫnten 2p:

200 ml (amandel) melk
100 gram volkoren havermout
1 banaan
1 theelepel kaneel
1 eetlepel rauwe cacao

toppings zijn naar eigen smaak:

Bij mij zit er 1 eetlepel chia zaad, 20 gram gebakken kokos, handje pecannoten, frambozen, een een scheutje ahorn siroop.

Meng de (amandel)melk, banaan, kaneel en cacao in de blender. Voeg de havermout er daarna doorheen. Laat de hele nacht trekken in de koelkast. De volgende ochtend verdeel je het havermout mengsel over twee schalen en garneer je het met de gewenste toppings.

Varianten in toppings kunnen zijn: schijfjes sinaasappel, banaan, peer (peer & choco!!) hazelnoten, walnoten, honing en nog veel meer! eet smakelijk!!

Een reactie plaatsen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *