Voor 4 grote kommen soep:
2 kleine courgettes / 1 grote
1 ui
2 teentjes knoflook
1 aardappel
Groente bouillon 500 ml
Crème fraiche
Bladerdeeg
Sesamzaadjes
Peper en zout
Snij de courgettes in blokjes
De ui pellen en in blokjes snijden
De knoflook pellen en fijn snijden
De aardappel schillen en in blokjes snijden
Eerst de ui en knoflook een beetje bakken in de pan
Vervolgens voeg je de aardappel toe en later de courgette
Voeg peper en zout toe en de groentebouillon
Laat een kwartiertje koken en dan pureren maar. Lekker met een schepje crème fraiche en wat fijngesneden bieslook
De bladerdeegsterren zijn super easy. Als je bladerdeeg net begint te ontdooien haal je met een vorm sterren uit het bladerdeeg (of welke figuurtjes dan ook). Bestrijk de sterren met een beetje melk en prik er met een vork gaatjes in, doe dan het sesamzaad erop en bak in de oven op 200 graden ongeveer 10 minuten (goed kijken, bij bladerdeeg zie je heel goed of iets gaar is) die van ons hierboven waren iets te gaar geworden! (later bleek dat de oven kapot was)